Estètica dental

Què és l’estètica dental?

La estètica dental és aquella especialitat de la odontologia que s’encarrega de proporcionar harmonia i bellesa al somriure.

Cada vegada són més les persones que desitgen tenir no solament una boca sana, sinó també un perfecte somriure.

Els tractaments més comuns són les carilles dentals i el blanquejament dental.

estética-dental

Tractaments d’estètica dental

Blanquejament dental

Blanquejament dental

El blanquejament dental és la forma de retornar la bellesa a unes dents sanes. Es porta acabo de forma indolora, aclareix la dent sense necessitat d’alterar la seva estructura, per la qual cosa el resultat final sempre va a ser el d’unes dents més brillants, blancs i sans mentre que l’esmalt es manté íntegre.
Carilles dentals (composite)

Carilles dentals (composite)

Una carilla dental és un tipus de restauració que realitzem amb la finalitat de millorar l’estètica del somriure del pacient. La carilla, es col·loca sobre la dent o les dents a tractar a manera de màscara, per cobrir els defectes dentals o taques que es desitgen ocultar
Fundes

Fundes

Les corones o fonguis dentals s’utilitzen per la retornar la funció i estètica de les dents estructuralment compromeses. Recobreixen totalment una dent i s’adhereixen a la seva superfície. Són un caputxó que queda ajustat a una dent, cobrint-ho i donant-li una millor aparença estètica a la seva part visible.